Seznam izdelkov

Domov > Kategorije > ŠTAMPILJKE - ŽIGI - PEČATI
loading

 

ŠTAMPILJKE - ŽIGI in PEČATI                              

Izdelava štampiljk po vaši meri

Iščete štampiljke, ki bodo vzdržljive in bodo tudi kvalitetne? Potem ste na pravem mestu. Vgravirana guma z vložkom je narejene tako , da ustvari veliko lepih odtisov enostavno in hitro, preden odtis začne bledeti in je potrebno ponovno vlivanje barve ali menjava blazinice. Te štampiljke so zanesljive in zagotavljajo visoko kakovosten odtis do zadnje podrobnosti. Natančno in učinkovito, brez težav ločenih blazinic s črnilom (kot klasične štampiljke). Trodat štampiljke ponujajo sodoben videz, med katerimi lahko izbirate na našem spletnem mestu. 

Štampiljke je mogoče kupiti z različnimi barvami črnila, vključno s črno, modro, rdečo, zeleno in vijolično, zaradi česar je ta žig primeren za večino namenov. Zakaj ne bi na spletnem mestu podjetja S-GRAF izdelali edinstven predpisani žig. Vse, kar morate storiti, je, da naložite sliko, da v celoti prilagodite svojo štampiljko, lahko dodate besedilo na svojo sliko / logotip levo ali desno, ter zgoraj ali spodaj. 

Ustvarite svojo štampiljko tako, da na našem spletnem mestu uporabite oblikovalski studio ali pošljete e-pošto na info@s-graf.si z vašimi zahtevami in vam bomo poslali predlogo skupaj s ceno za zahtevani dizajn. Ponosni smo, da lahko tako kvalitetno storitev ponudimo svojim strankam po dostopni in konkurenčni ceni.

Katere štampiljke ponujamo?

- Avtomatske klasične štampiljke,
- avtomatske datumske štampiljke,
- avtomatske kovinske štampiljke,
- avtomatske kovinske datumske štampiljke,
- žepne štampiljke,
- Ultimark štampiljke z barvo v sistemu in izredno lepim odtisom,
- večbarvne štampiljke,
- reliefne - embossing 3D štampiljke,
- ročne lesene štampiljke,
- sestavljive štampiljke,
- štampiljke za numeriranje – oštevilčenje,
- štampiljke z podpisom,
- črnila in barve za štampiljke.

Na vrh