Seznam izdelkov

Domov > Kategorije > ROČNE ŠTAMPILJKE

 

Ročne lesene štampiljke

Leseni žigi - štampiljke so različnih oblik in velikosti.
Ročaj je iz masivnega lesa. Plošča žiga (gumica) je narejena iz gume. Je trdno prilepljena na ročaj in jo je seveda kasneje mogoče zamenjati.

Velike razlike so tudi v obliki in velikosti lesenih žigov. Na voljo so v okrogli, pravokotni ali kvadratni obliki. Ročaj je lahko dolg ali kratek, za večjo težo udarca pa imajo nekateri modeli kovinsko konico. Blazinic za črnilo za žige iz lesa, v lesenih štampiljkah ni.

V naši trgovini lahko oblikujete štampiljko kar na spletu. Pri oblikovanju gumijaste ploščice z besedilom izberite besedilo, grafiko in svoj logotip v skladu s svojimi idejami.
Seveda lahko določite tudi velikost in obliko. Izbirajte med kvadratnimi, ovalnimi ali okroglimi lesenimi žigi. Če ste s svojo štampiljko zadovoljni, jo enostavno, poceni in hitro naročite na dom.

Lesene štampiljke imajo številne prednosti pred avtomatskimi štampiljkami:
- ugodna cena,
- trajno trdno,
- iz visoko kakovostne bukve,
- raznolika izbira oblik in velikosti,
- nezapleteno spreminjanje barve žiga,
- ergonomsko oblikovana: še posebej udobno leži v roki.

Lesenih štampiljk zaradi fiksne ploščice z besedilom ni mogoče uporabiti kot številske ali datumske žige, pogosto pa se uporabljajo kot motivi in štampiljke z logotipi, saj lahko z ustreznimi dodatki za štampiljke, torej nadomestno blazinico, posamezen motiv zlahka odtisnete v več barvah.

PODROČJA UPORABE: Od kuvert do uradnih dokumentov - v vsakdanjem pisarniškem življenju so štampiljke podjetja redno potrebne. Prevzamejo dolgočasno enolično delo, ki bi ga sicer morali opraviti ročno. Majhni pisarniški pomočniki so praktični, če so določene informacije, na primer naslov podjetja, priložene velikim količinam dokumentov. Za red v pisarni poskrbijo z zagotavljanjem dokumentov s statusom obdelave. Izrazi, kot so »plačano«, »poslano« ali »odhodna pošta«, na hitro nakažejo, kakšen je naslednji korak in v katerem postopku je določen dokument.

Na vrh