Seznam izdelkov

Domov > Kategorije > ROČNE ŠTAMPILJKE

 

Ročne lesene štampiljke

Leseni žigi so različnih oblik in velikosti. Ročaj je iz masivnega lesa. Žigna plošča (gumica) je narejena iz gume. Je trdno prilepljena na  ročaj in jo je seveda kasneje mogoče zamenjati.

Velike razlike so tudi v obliki in velikosti lesenih žigov. Na voljo so v okrogli, pravokotni ali kvadratni obliki. Ročaj je lahko dolg ali kratek, za večjo težo udarca pa imajo nekateri modeli kovinsko konico. Blazinic za črnilo za žige iz lesa ni v lesenih štampiljkah.

V naši trgovini lahko oblikujete štampiljko kar na spletu. Pri oblikovanju gumijaste ploščice z besedilom izberite besedilo, grafiko in svoj logotip v skladu s svojimi idejami. 

Seveda lahko določite tudi velikost in obliko. Izbirajte med kvadratnimi, ovalnimi ali okroglimi lesenimi žigi. Če ste s svojo štampiljko zadovoljni, jo enostavno, poceni in hitro naročite na dom.

Lesene štampiljke imajo številne prednosti pred avtomatskimi štampiljkami, kot so:
   - poceni
   - trajno trdno
   - iz visoko kakovostne bukve
   - raznolika izbira oblik in velikosti
   - nezapleteno spreminjanje barve žiga
   - ergonomsko oblikovana: še posebej udobno leži v roki

Lesenih štampiljk zaradi fiksne ploščice z besedilom ni mogoče uporabiti kot številske ali datumske žige , pogosto pa se uporabljajo kot motivi in štampiljke z logotipi , saj lahko z ustreznimi dodatki za štampiljke , torej nadomestno blazinico, posamezen motiv zlahka odtisnete v več barvah.

PODROČJE UPORABE:

Od kuvert do uradnih dokumentov - v vsakdanjem pisarniškem življenju so štampiljke podjetja redno potrebne. Prevzamejo dolgočasno podrobno delo, ki bi ga sicer morali opraviti  pisno. Majhni pisarniški pomočniki so praktični, če so določene informacije, na primer naslov podjetja, priložene velikim količinam dokumentov. Za red v pisarni poskrbijo z zagotavljanjem dokumentov s statusom obdelave. Izrazi, kot so »plačano«, »poslano« ali »odhodna pošta«, na hitro nakažejo, kakšen je naslednji korak in v katerem postopku je določen dokument.

 

Na vrh