Seznam izdelkov

Domov > Kategorije > ŠTAMPILJKE - ŽIGI - PEČATI

 

TRODAT štampiljke po vaši meri

Iščete štampiljke, ki bodo vzdržljive in bodo tudi kvalitetne? Potem ste na pravem mestu. Vgravirana guma z vložkom je narejene tako , da ustvari veliko lepih odtisov enostavno in hitro, preden odtis začne bledeti in je potrebno ponovno vlivanje barve ali menjava blazinice. Te štampiljke so zanesljive in zagotavljajo visoko kakovosten odtis do zadnje podrobnosti. Natančno in učinkovito, brez težav ločenih blazinic s črnilom (kot klasične štampiljke). Trodat štampiljke ponujajo sodoben videz, med katerimi lahko izbirate na našem spletnem mestu.

Izdelava štampiljke poteka na posebnem laserskem stroju. Štampiljke so izdelane iz zelo kvalitetnih materialov in se uporabljajo za odtisovanje na dopisni papir, račun, karton ali druge materiale ki so namenjeni za promocijo.

Postopek izdelave štampiljk vključuje izbiro ustrezne velikosti modela in oblike, oblikovanje besedila in nato izdelava gumice za štampiljko.

Izdelava štampiljk je namenjena za številne namene, kot so poslovanje, ustvarjanje reklamnih vrečk, označevanjem dokumentov, izdelavo papirnatih nalepk, označevanje izdelkov in embalaže in še več. Štampiljke so lahko prilagojene in vključujejo različne informacije, kot so imena podjetij, logotipi, naslovi in druge pomembne informacije.

Štampiljke je mogoče kupiti z različnimi barvami črnila, kot so črna, modra, rdeča, zelena in vijolična, zaradi česar je ta žig primeren za večino namenov. Zakaj ne bi na spletnem mestu podjetja S-GRAF izdelali edinstven predpisani žig. Vse, kar morate storiti, je, da naložite sliko, da v celoti prilagodite svojo štampiljko, lahko dodate besedilo na svojo sliko / logotip levo ali desno, ter zgoraj ali spodaj.

Za izdelavo različnih štampiljk lahko naročite posebne premium blazinice z različnimi barvnimi odtenki. Tako bo vaš odtis vedno prilagojen barvni shemi vašega logotipa podjetja.

Ustvarite svojo štampiljko tako, da na našem spletnem mestu uporabite oblikovalski studio ali pošljete e-pošto na info@s-graf.si z vašimi zahtevami in vam bomo poslali predlogo skupaj s ceno za zahtevani dizajn. Ponosni smo, da lahko tako kvalitetno storitev ponudimo svojim strankam po dostopni in konkurenčni ceni.

Katere štampiljke ponujamo?
- Avtomatske klasične štampiljke
- avtomatske datumske štampiljke
- avtomatske kovinske štampiljke
- avtomatske kovinske datumske štampiljke
- žepne štampiljke
- Ultimark štampiljke z barvo v sistemu in izredno lepim odtisom
- večbarvne štampiljke
- reliefne
- embossing 3D štampiljke
- ročne lesene štampiljke
- sestavljive štampiljke
- štampiljke za numeriranje – oštevilčenje
- štampiljke z podpisom
- črnila in barve za štampiljke

Nakup v treh korakih


     IZBERI           OBLIKUJ         NAROČI

Na vrh