S-graph
Domov, Vizitke posted by sgrfblog 9. januar 2017

Vizitke

Vizitke so prvi stik stranke z vašim podjetjem

Verjetno se zavedate, da je vaše podjetje stranki sprva neznano. Ali vašo storitev najde na spletu ali jo nekdo predstavi, pa je seveda najbolj pomemben prvi vtis. Torej, ali zelo kvalitetna osebna predstavitev ali pa dober vtis po ogledu vašega promocijskega materiala.

Vizitke so največkrat tiste, ki ime našega podjetja ponesejo naprej. Od vizitke pričakujemo, da je na pogled všečna, priskrbi potrebne informacije in na koncu seveda, da je tudi trpežna. Prav kvaliteta izdelave materiala, barv, … pa je naše osnovno vodilu pri izdelavi. Med vizitkami je izredna razlika v sami kvaliteti in tudi v oblikovanju, ki predstavi podjetje oziroma dejavnost.

V podjetju S-graf d.o.o. Vizitke izdelujemo že spoštljivih 35 let, od tega zadnjih 25 v digitalni offset tehniki. Pri vizitkah se posvečamo izključno kvaliteti. Najpomembnejše je, da vizitka izstopa med ostalimi zaradi česar smo se tudi odločili za modernizacijo in priskrbeli nov stroj za tisk vizitk z belo barvo ter prozornim lakom na črne ali druge barvaste podlage.

Seveda je za končni izgled pomembna tudi sama dodelava (okrogli robovi, razni izseki in izrezi z laserjem). Tudi to opravljamo s kirurško natančnostjo na zadovoljstvo naših strank

Na spletni strani www.s-graf.si si lahko sami izračunate ceno vizitk, ter tako sestavite ponudbo, ki vam najbolj ustreza. V kolikor si stranka želi sama izdelati dizajn vizitke si to lahko oblikuje na spletni strani www.vizitke.eu ali na www.s-graf.si kjer je trenutno na voljo že preko 2.700 grafičnih predlog.

Top