S-graph
Letaki, Zgibanke posted by sgrfblog 6. januar 2019

Letaki in zgibanke

Ena izmed najcenejših in zelo učinkovitih, predstavitev našega podjetja ter storitev s katerimi se ukvarjamo, so vsekakor Letaki in Zgibanke.

Letaki in zgibanke so tiskani od formata A7 pa do formata SRA3 ter podaljšanega formata 330 x 700 mm. Za letake je pomembno, da predstavijo predvsem glavne storitve ki jih nudi podjetje saj gre za cenovno zelo ugoden, promocijski material.

Zakaj so priročni letaki in zgibanke?

Predvsem zato, ker jih lahko pošiljate ciljnim strankam (preko pošte) ali pa jih naročite za sejemske prireditve. Letaki bodo na ta način dosegli ozko profilirano, potencialno stranko.

Po pošti dosežete tiste, ki si jih izberete vi, na sejmu pa vas izberejo stranke same. Letaki in zgibanke na sejmih pristanejo v rokah ljudi, ki jih vaša dejavnost zanima. Na ta način poskrbite za zelo malo “odpada” oz. materiala, ki prej konča v smeteh kot pred očmi potencialne stranke. Letak s kvalitetno vsebino ne bo pristal v smeteh tako kot morda tisti, ki so že na prvi pogled narejeni površno in ne nosijo kvalitetne vsebine.

Letaki in zgibanke se pri nas tiskajo na najnovejših digitalnih strojih, za večje količine pa na offset strojih. Ponudbo za letake si lahko izdelate celo sami in sicer na naši spletni strani www.s-graf.si. Verjamemo, da smo na trgu med najkonkurenčnejšimi tako po ceni kot seveda kvaliteti samega tiska.

Na naši spletni strani si lahko izberete različne vrste papirja, eno ali dvostranski tisk, ter tudi vse ostale dodelave, ki se vam zdijo primerne za vaš končni izdelek. Saj veste, potrebujete izdelek ki bo prepričal vaše potencialne stranke v najem vaših storitev.

V kolikor bi potrebovali tiskanje letakov in zgibank takoj, vam z veseljem sporočamo, da je možno materiale natisniti že v enem dnevu. Vsekakor preverite naše storitve in se prepričajte v kvaliteto, ki jo nudimo.

Kvalitetni letaki in katalogi za vaše podjetje

Top