S-graph
Domov, Štampiljke posted by sgrfblog 7. januar 2019

Štampiljke za vse priložnosti

Štampiljke niso le obvezen odtis na papirju

Poznamo več vrst štampiljk, ki so se do danes nekoliko posodobile in zajele kar nekaj različnih vidikov uporabe. Danes štampiljke denimo, ne uporabljamo le za obvezen “podpis” uradnega dokumenta pač pa tudi marsikje drugje.

Poslovne štampiljke

Kar je pri štampiljkah najpomembnejše pa je, da naredimo z njimi popoln odtis. Zapackanih, na pol vidnih odtisov namreč ne maramo. Za verodostojnost podjetja mora biti žig podjetja viden v popolnosti. Pa tudi povsem drugačen vpliv na prejemnika imajo kot, če bi bili nerazločni. Nikomur ne koristi odtis datuma na dokumentu, če ne moremo razbrati številk. Ker so na poslovnih štampiljkah večinoma tudi podatki podjetja je seveda ključno, da so ti dobro vidni.

Tradicija našega podjetja

V podjetju S-graf d.o.o. štampiljke izdelujemo že več kot 20 let. Smo tudi Premium partner za priznane in kvalitetne štampiljke TRODAT, ter tudi ostale proizvajalce kot so SHINY in COLOP. Vse so izdelane iz prave vulkanizirane gume, kjer je zagotovljena najvišja kvaliteta odtisa. Prav tako pa imamo na zalogi vedno vse dodatne blazinice za vse modele.

Izdelujemo tudi slepe – reliefne 3D žige in večbarvne štampiljke kjer je pogoj, da je med barvami vsaj 1,5 mm razmaka.

izračune in ponudbo pa si lahko izdelate na naši strani www.s-graf.si

Top