Seznam izdelkov

Domov > Kategorije > LETAKI - Tisk letakov
Letak - Flayer XL format
loading
cena se začne od: €36.80
Letak - Flayer SRA3 format
loading
cena se začne od: €26.50
Letak - Flayer A3 format
loading
cena se začne od: €26.50
Letak - Flyer A4 format
loading
cena se začne od: €25.00
Letak - Flayer A4 format
loading
cena se začne od: €24.50
Letak - Flayer A6 format
loading
cena se začne od: €27.00
Letak - Flayer A7 format
loading
cena se začne od: €27.83
Letak - Flayer 1/3 A4 format
loading
cena se začne od: €22.99

 

LETAKI - FLYERJI

Pri nas si lahko povsem po svoje oblikujete tudi letake. V kolikor nimate svoje datoteke pritisnete gumb "oblikuj si izdelek"  in že ste v spletnem sistemu za oblikovanje tiskovin. Tam izberete tudi podlago za letake, kot tudi različne pisave ki bi jih želeli uporabiti za tisk letakov. Seveda lahko naložite tudi svoje fotografije, da bo letak tak kot ste si zamislili.

Pet razlogov zakaj naročiti letake – flyerje ali letake:

1. Dosezite svoje občinstvo:

Letaki so odličen način za promocijo posebnih dogodkov in doseganje vašega občinstva na različne načine, vključno z:

• Dostavo letakov po pošti od vrat do vrat. 
• Vstavljanjem v časopise in revije.
• Ulično distribucijo - reklamni letaki. 
• Trgovinsko distribucijo.

2. Bodite ustvarjalni:

Če se odločite za promocijo vašega posebnega dogodka na letaku, boste imeli veliko prostora za svoje kreativne ideje. Ne boste želeli, da vaši letaki samo izstopajo, ampak tudi da poudarijo glavno sporočilo. Prodaja ali dan odprtih vrat? Vi povejte! Večina letakov bo po navadi velikosti A5 ali A6 in so lahko dvostranski, kar vam omogoči dodaten prostor za posredovanje vašega sporočila. Dvostranski tisk letaka ni stroškovno velik strošek glede na to koliko podatkov lahko tako sporočite svojim kupcem ali strankam.

3. Nekaj oprijemljivega:

Druga velika prednost uporabe letaka za promocijo dogodka je njegova oprijemljiva narava. Dejstvo, da bodo vaše stranke fizično imele letak, pomeni, da ste na pol poti do končnega sporočila kupcu. Kako je vaš letak zasnovan in natisnjen, lahko vpliva na to, ali se vaša stranka odloči, da bo prebrala ali ne, oziroma bo želela izvedeti več informacij. To je razlog, zakaj je pomembno, da vaš letak izstopa. Zagotovite tudi, da je vaše glavno sporočilo jasno in enostavno videti. Letaki vam omogočajo, da izkoristite kakovostno tiskanje, ki lahko pomembno vpliva na vaše stranke, da ga preberejo.

4. Spodbude:

Letak vam ponuja tudi prostor za vključitev spodbud, kot so kode kuponov ali kuponi sami. To je odličen način, da poskusite in ustvarite nekaj zanimanja za vaš dogodek. Uporabite svoj letak kot spodbujevalni mehanizem tako, da denimo zagotovite popust za prvih 20 oseb, ki bodo uporabile določeno kodo kupona.

5. Merljivo:

Kode kuponov so pogosto odličen način za merjenje uspešnosti vaše oglaševalske akcije. Uporabite svoj letak kot merilno orodje, da ugotovite, kako uspešen je bil vaš dogodek in kaj se lahko naučite za prihodnost. Če dodate številke letakov, URL-je po meri in kode QR, lahko spremljate, kako uspešna je bila vaša oglaševalska akcija. Pri vsem tem pa vam seveda lahko pomagamo tudi mi.

Na vrh